Uw Jachtmakelaar

Menno Wirtjes

 

Oprichter van Jachtmakelaardij Kats BV (2002) en beëdigd jachtmakelaar en taxateur sinds 1997. Gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte zeiljachten van 30 tot 50 voet.

 

Al tijdens mijn studie had ik grote belangstelling voor de jachtmakelaardij. Ik had de mogelijkheid om voor een internationaal opererende jachtmakelaardij een marktonderzoek te verrichten als stage. Na de presentatie ervan kreeg ik direct een baan aangeboden; het helpen opzetten van een nieuwe vestiging in Zeeland.

 

Na hier 7 jaar met veel plezier gewerkt te hebben, besloot ik in 2002 samen met Sjoerd Hanemaaijer Jachtmakelaardij Kats BV op te zetten. Sinds 2011 is Sjoerd bij zijn broer (Jachtwerf Oostwatering Veere) gaan werken en ben ik enig aandeelhouder.

 

Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een boot, of enig ander aspect van het bezitten van en varen met een boot, ik praat er graag met u over.

 

Wat anderen zeggen

 

Quote van een zeilforum 

 

Re: Betrouwbare scheepsmakelaar gezocht 

 

Ilex

 

 

 

 

Berichten:

2298

lfw_jansen schreef :

Heb zelf onlangs een boot gekocht bij Jachtmakelaardij Kats (Menno Wirtjes), en daar ben ik erg over te spreken. Geen praatjes maar gewoon zeggen waar het op staat. Komt zijn afspraken altijd na. Of hij ook aankoopbegeleiding doet weet ik niet. Je kunt wel een zoekopdracht bij hem plaatsen.

 

Nr#2 schreef :

Das mooi, heb mijn schip ook bij hem gekocht en ook zéér goede ervaringen mee.
Geen praatjes, open, eerlijk en recht door zee.

 

Ilex schreef :
Hier ook bij Kats gekocht. Zelfde indruk.